Generalforsamling den 13. marts udskudt

GF20 - AFLYST
Styrelsen i Århus Lærerforening har i dag den 10. marts truffet beslutning om at udskyde foreningens generalforsamling og aflyse den efterfølgende fest, som skulle have været afholdt fredag den 13. marts 2020.

Kære medlem

Som fagforening kan vi ikke forsvare, hvis ét af vores arrangementer udsætter dig og dine omgivelser for fare og en øget risiko for COVID-19. Med myndighedernes nyeste anbefalinger udskyder Århus Lærerforening derfor generalforsamlingen og aflyser den efterfølgende medlemsfest fredag den 13. marts 2020 på ubestemt tid. Dette er begrundet i bestræbelserne på at begrænse spredningen af COVID-19 mest muligt både lokalt og nationalt.

Som fagforening har vi en særlig rolle i at udvise samfundssind og lægge et forsigtighedsprincip ned over beslutninger, der vedrører din sikkerhed. Den seneste udmelding fra Aarhus Kommuner viser, at flere medarbejdere i kommunes skoler allerede er sendt hjem i karantæne. Vores adfærd og ansvar er afgørende for, at strategien med at inddæmme virussen har den ønskede effekt.

Den helt ekstraordinære situation har ingen kunne forudse, og det er foreningens overbevisning, at vi med udsættelsen tager ansvar i forhold til at passe på os alle sammen så meget som overhovedet muligt. Generalforsamlingen vil blive genindkaldt, herunder diverse valg, vedtagelser og regnskab så snart det vurderes forsvarligt, og vil ske i henhold til foreningens retningslinjer. Udsættelsen betyder, at de nuværende styrelsesmedlemmer, der i dag varetager valgte poster i Århus Lærerforening vil besidde disse indtil et nyvalg har fundet sted.

I forhold til medlemsfesten vil medlemmer, der har indbetalt penge til festen få disse tilbagebetalt. Procedure herfor kommer senere.

Du er altid velkommen til at kontakte Århus Lærerforening, hvis du har spørgsmål.

På vegne af Århus Lærerforenings kredsstyrelse

Jesper Skorstengaard