Arrangementer og kurser Seniorarrangementer

Foredrag om fremtidsfuldmagter og arveregler

Seniorklubbens arrangement den 22. oktober 2020 på Elværket

Af Jonna Andersen

Overskriften på dagens arrangement var ´Foredrag om fremtidsfuldmagter og arveregler´.  Foredragsholderen var Kirstine Kryger Dyekjær fra Advokatkompagniet i Aarhus, og desuden er hun også tilknyttet Ældresagen. Kirstine har beskæftiget sig med fremtidsfuldmagter igennem flere år, og hun var særdeles dygtig til at formidle stoffet til en meget lydhør skare af seniorer. Der var fuldt hus denne eftermiddag, hvilket vil sige 45 personer, som vi havde sat som maksimum på grund af coronarestriktioner.

Programmet indeholdt emner som fremtidsfuldmagter, behandlertestamente, min sidste vilje, økonomi samt testamenter. Alle punkter blev omhyggeligt beskrevet, og det var let at følge med, da der forud var omdelt materiale, så vi kunne koncentrere os om at lytte. Der er meget at forholde sig til, men det gav os alle mod på at tage hul på snakken med vores nærmeste.

Journalist Dorthe Kirkgaard Nielsen fra DLF deltog i mødet, og hun har skrevet en artikel om arrangementet. Artiklen ligger på nettet på Folkeskolen.dk på Lærersenior.

https://www.folkeskolen.dk/1857435/pensionister-blev-klogere-paa-fremtidsfuldmagter-