Podcast: Arbejdsmiljø og trivsel i coronakrise

Podcast om corona
Corona har sat sit alvorlige præg på mange medarbejders arbejdsliv. Denne podcast-serie sætter fokus på arbejdsmiljø og trivsel i coronakrisen.

For nogle er arbejdsdagen fuld af værnemidler, forholdsregler og bekymring over at tage smitte og sygdom med hjem til familien, mens den for andre er en balance mellem virtuelle møder, kontor i stuen og en følelse af aldrig at slå til.

I podcastserien ”Når arbejdsdagen får corona” giver blandt andre sygeplejersken, læreren og buschaufføren indblik i deres arbejdsliv og de dilemmaer, som en coronakrise fører med sig. Podcastserien er udarbejdet af fagforeningerne i Region Midtjylland og Aarhus Kommune, samlet i henholdsvis DRO og DKF.

Afsnittene er at finde i din foretrukne podcastapp - SpotifyApple podcastGoogle podcastSoundcloud  - og hver torsdag udkommer et nyt afsnit. 

I foreløbigt 7 afsnit tager podcastserien lytterne med ind bag afspærringer og plexiglas i en hverdag, som corona med ét har ændret. Vært Cecilie Winding ser sammen med programmets gæst nærmere på, hvordan corona har påvirket arbejdsglæden, de fysiske rammer, samarbejdet og tilliden det seneste år rundt om på arbejdspladserne. Hvad sker der, når sundhedsfaglige retningslinjer stiller nye krav til den omsorg, borgerne har brug for? Eller når smitten kommer inden for arbejdspladsens mure?

Podcastserien gør os klogere på de mange situationer, medarbejdere på forskellige arbejdspladser har oplevet med coronaens indtog i samfundet. Hvad det betyder, når skiftende vagtplaner, syge kolleger og usikkerhed om at gøre det godt nok bliver en del af arbejdsdagen.

Emner

Målgruppe