Generalforsamlinger GF 2018

Andreas Ravn Skovse - Valgoplæg

Som jeg skriver disse linjer, er jeg som de fleste af jer skuffet, vred og kampklar. Men det er ikke derfor, jeg stiller op til styrelsen.
AndreasRavnSkovse

Andreas Ravns Skovse,
Tovshøjskolen

Der kommer et forår til maj. Uanset udfaldet skal vi være klar til at levere en god undervisning, og man skal være ualmindeligt optimistisk for at tro, at alle udfordringer forsvinder, uanset om vi får en overenskomst, med eller uden konflikt.

En af de ting der ganske givet kommer til at være en udfordring, også fremover, er arbejdsmiljøet. Igennem de sidste år er vores arbejdsmiljø kommet under pres fra mange forskellige sider. Derfor er der brug for, at der i styrelsen sidder lærere med konkret, daglig erfaring med arbejdet som AMR. Stort set alt hvad vi ser af nye tiltag øger arbejdspresset, og ofte bliver initiativer igangsat ’ovenfra’ uden at overveje, hvad de betyder for vores daglige arbejde.

Som aktiv AMR vil mit mål i styrelsen være at huske arbejdsmiljøvinklen på alt, hvad vi kommer forbi. Jeg har desuden haft den fornøjelse at være TRS og 1. suppleant og træder derfor ind i arbejdet med en solid grundviden. Jeg er klar til at trække i arbejdstøjet fra dag 1.