Generalforsamlinger GF 2018

Kenneth Lindbirk Thomassen - Valgoplæg

Vi er hinandens arbejdsmiljø.
KennethLindbirkThomassen

Kenneth Lindbirk Thomassen,
Tranbjergskolen

Jeg har valgt at stille op til Styrelsen i ÅLF og vil kæmpe for at medlemmerne i ÅLF får bedre vilkår og får en reel mulighed for leve op til professionsidealet.

Jeg har som AMR på Tranbjergskolen været med til at kæmpe for at sikre og udvikle det gode arbejdsmiljø både lokalt i vores MED-udvalg og i resten af vores MED-system.

Bedre arbejdsvilkår
Vi er hinandens arbejdsmiljø, og et godt arbejdsmiljø kræver bedre arbejdsvilkår. Jeg vil arbejde for, at vi får bedre arbejdsvilkår, så vi som lærere kan møde velforberedte op til vores undervisning, og stå inde for kvaliteten af vores arbejde. Ønsker man en god undervisning, hvor vores elever kan lære optimalt, skal vi også have fokus på hvor mange lektioner, vi skal undervise. Et stadig stigende undervisningstimetal skal bekæmpes.

Jeg vil arbejde for, at vi fortsat har et stærkt fokus på at udvikle Aarhusaftalen og insistere på eks. to-lærerordning. Vi skal aldrig stå alene og tro at stress og udbrændthed eksempelvis er vores egen skyld. Det er et fælles ansvar, og det kan vi gøre noget ved med bedre arbejdsvilkår. Hvis jeg bliver valgt til Styrelsen i ÅLF, vil jeg kæmpe for at vores aftaler og vilkår skal forbedres og ikke blot forandres.

Mine tre mærkesager:

  • Loft over undervisningstimetal.
  • To-lærerordninger.
  • Ordentlige arbejdsvilkår.