Generalforsamlinger GF 2018

Morten Højbjerre - Valgoplæg

Vil du ha' orden, så stem på Morten!
MortenHøjbjerre

Morten Højbjerre,
Sødalskolen

Jeg er på 8. år ansat som folkeskolelærer ved Aarhus Kommune. Siden august 2013 har jeg været ansat på Sødalskolen i Brabrand. Min interesse for det fagpolitiske blev vakt i forbindelse med lockouten og har siden været støt stigende. For to år siden blev jeg opfordret til at stille op som TR på Sødalskolen, efterfølgende valgt og siden har min interesse for det fagpolitiske bare vokset sig større og større.

I Aarhus har man længe brystet sig af hhv. Aarhusmodellen og senest -aftalen, det mener jeg ret beset ikke, vi behøver, for er den virkelig så god? Jeg har aldrig været særlig stor fan og mener, at vi SKAL have en bedre aftale. Ellers hellere undvære!

Aarhusaftalen har nogle flotte intentioner, og en række floskler så som at vi skal stræbe efter det excellente. Dette klinger dog en anelse hult, når midlerne hertil ikke følger med. Så: justér aftalen, eller lad midler følge efter!

Der er desværre ikke nok spalteplads her til at komme i dybden med de store fagpolitiske holdninger. Find mig på Facebook, søg på: “Morten Højbjerre - kandidat til ÅLFs bestyrelse” for at blive klogere på mig og mine holdninger.

Mine tre mærkesager:

  • Ny Aarhus aftale.
  • Miindre forvaltning mere frihed.
  • Ordentlige arbejdsforhold.