Find os

Den 28. maj 2021 flyttede foreningen til nye og større lokaler på den anden side af Grønnegade. Den nye adresse er Grønnegade 93, 1., 8000 Aarhus C.

Ny Grønnegade 93

Nyt kredskontor
Den 28. maj 2021 flyttede foreningen til nye og større lokaler på den anden side af Grønnegade, og med det dertilhørende udvidede antal kvadratmeter giver det mulighed for flere medlemsarrangementer i eget hus. 

Den nye adresse:
Grønnegade 93, 1., 8000 Aarhus C

Åbningstider og kontakt:MobilePay Logo

Vi har åbent dagligt for medlemshenvendelser:
Mandag til torsdag kl. 9.00 – 15.00
Fredag kl. 11.00 – 14.00

Telefon 8613 0388 er åben:
Mandag til torsdag kl. 11.00 – 15.00
Fredag kl. 11.00 – 14.00

Du kan også altid maile til os på 133@dlf.org

Google maps:
Adresse vist på kort.

Parkeringsmuligheder:
Den 8. april 2021 er der indført betalingsparkering i området. Betalingsparkeringen betyder, at bilisten altid skal registrere sin parkering umiddelbart efter ankomst, enten via app eller ved en betalingsautomat, også selvom der måtte være op til to timers rabat det konkrete sted. Det er således ikke nok at stille sin p-skive eller på anden måde gøre opmærksom på, at man kun holder i kort tid. Du kan læse mere om betalingsmetoder og priser på betalingsapps på https://www.aarhus.dk/borger/trafik-og-parkering/parkering/parkering-i-aarhus/priser-og-betaling/#3

Rabat for nul-emissionsbiler:
Aarhus Byråd har vedtaget en ny parkeringsordning med rabat for nul-emissionsbiler. Her kan du læse mere om ordningen og om, hvordan du gør brug af rabatten, hvis du har en nul-emissionsbil:
https://www.aarhus.dk/borger/trafik-og-parkering/parkering/spoergsmaal-til-ny-parkeringsordning-for-nul-emissionsbiler-elbiler/#3

Vær opmærksom på nye zonetavler
De nye områder for betalingsparkering afgrænses af zonetavler. De suppleres af informationstavler i gaderne, så du nemt kan orientere dig om, hvilken zone du befinder dig i, og hvor du kan finde den nærmeste betalingsautomat.

Offentlig transport:
Du kan se ruteplan og afgangstidspunkter på Midttrafiks side.

På de sociale medier:
www.facebook.com/aalf.dk/ 
https://www.linkedin.com/company/%C3%A5rhus-l%C3%A6rerforening/
https://www.instagram.com/aarhuslaerere/?hl=da @aarhuslaerere