Nu er den her: Årsplakaten for 2024

Ny Laerer
Århus Lærerforening lancerer den første i rækken af forhåbentlig mange årsplakater. Formålet er at styrke fagforeningens tilstedeværelse i personalerummet og i medlemmernes bevidsthed. Årsplakaten for 2024 tager blandt andet afsæt i 150-års jubilæet, kunstig intelligens og opgaveglidning.

Århus Lærerforenings årsplakat for 2037 er endnu ikke lavet, men måske kommer den til at indeholde et motiv af en selvkørende skolebus. Og måske har kommunen omdøbt Bredere Børnefællesskaber til Smallere Struktursammenhænge.

Hvert år forsøger vi at udarbejde en plakat, som indkapsler de store dagsordener og vigtige temaer for dig som underviser i Aarhus. Først og fremmest for at minde dig om at Århus Lærerforening altid står klar til at hjælpe, men også for at inddrage dig i den offentlige samtale om vores fælles folkeskole. Jo mere vi blander os, jo mere kan vi påvirke udviklingen.

Så gå på opdagelse i årsplakaten for 2024! Og få din tillidsrepræsentant til at hænge den op et velvalgt sted i personalerummet, hvor man ikke kan undgå at se den. Det er vigtigt, at den ikke bliver taget ned, når I går på sommerferie. Plakaten er eksklusiv og findes kun i få eksemplarer.

Årsplakaten for 2024 bliver sendt ud til hver arbejdsplads i slutningen af uge 12.

Emner

Målgruppe